Plekjes op de wachtlijst

Door wat afzeggingen op onze wachtlijst hebben wij wat plekjes vrij gekregen. Heeft u interesse in een stabijpup of kent u iemand die op zoek is naar een pup, neem dan even contact met ons op.

De ouderdieren zijn getest op de noodzakelijke dingen die de rv voorschrijft. Vader Abe is multi show kampioen, moeder Feia heeft ook haar sporen al verdient in de showwereld. Verder heeft moeder Feia een behoorlijke jachtpassie. Vader Abe is een grote knuffelkont. Het kan niet anders dan dat hier hele fijne pups uit gaan komen.

Wij staan open voor exporteren naar het buitenland.

We still have some room at our waitinglist. Are you interested or do you know anyone who is interested in a stabyhoun, please contact us.

Both parents are tested HD A and neuro negative. Daddy Abe is multi show champ and mummy Feia also has well results at show. Mummy Feia has a passion for hunting and daddy Abe is a big teddybear. 

We are willing to export.

One thought on “Plekjes op de wachtlijst

  1. Goedendag, Wij zijn op zoek naar een Stabij reu. Wij staan al ingeschreven op de puppy lijst van de vereniging. Afgelopen weekend hebben wij het animal event bezoekt. Wij hebben daar te horen gekregen dat het een beetje moeilijker is om een puppy te krijgen wanneer je in het buitenland woont, aangezien de pup dan tot 15 weken bij de fokker moet blijven. Wij wonen in Duitsland in de buurt van München. Kunnen jullie ons in de toekomst misschien helpen? Met vriendelijke groet, Lisette & Hans-Jörg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *