7 mooie puppekinders!

7 mooie puppekinders!

Vanmorgen, 28 april 2017, is Feia om 6:50 bevallen van een mooi teefje. Om 7:35 volgde het tweede teefje en 5 minuten later nummer 3. Dat was aanpoten voor zowel Feia als ons, om 7:50 kwam Karin om ons te ondersteunen. Een kwartiertje later kon ook zij aan de bak, teefje 4 diende zich aan. Hierna nam Feia even een korte pauze van een half uurtje, In deze tijd hebben wij een poging gedaan tot het eten van een banaan, dit lukte echter niet want  om 8:35 kwam er eindelijk een reutje. Niet snel daarna diende teefje nummer 5 zich aan en dachten we even dat we klaar waren. Echter om 9:15 werd er toch nog een mooi en kern gezond teefje geboren, nummertje 6. In totaal hebben we dus 7 super mooie en gezonde pups. Moeders maakt het goed en is zeer zorgzaam over de pups.
Bedankt Karin voor de goede ondersteuning! En bedankt Bertha voor het op de wereld brengen van onze mooie Feia en het vertrouwen in ons om met haar te gaan fokken.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Wil je meer info?
Hoi, heb je een vraag over onze honden of eventuele nesten, stuur ons dan een berichtje!