Corona

© all rights reserved – Photo by Lisanne Bakker


Je komt er niet omheen dit jaar, Corona. Ook wij nemen maatregelen, in normale omstandigheden proberen we voor en tijdens de nesten nieuwe pupkopers te ontmoeten voordat zij op onze wachtlijst mogen. Dit gaat nu helaas allemaal wat lastiger. Ook het plannen van een nestje gaat nu anders dan anders, er zullen bijvoorbeeld minder huisbezoeken zijn voor en tijdens de puppy periode.


Ook is de vraag naar pups heeeeel erg opgelopen, het is zelfs zo erg dat wij alle aanvragen en interesses niet meer kunnen verwerken. De pups zullen bemiddeld worden via de NVSW om daar de wachtlijst hopelijk te verkleinen.

U kunt ons dus niet benaderen voor een pup in 2021.

U kunt ons geen bericht sturen met de vraag naar een hond, wij zijn geen asiel of adoptie centrum. Wilt u in aanmerking komen voor een puppy houd dan rekening met een wachttijd van 2 jaar. Heeft u interesse in een kennismakingswandeling kan dit altijd, stuur dan uw motivatie in een mail naar kennel@colorfulcastles.nl of vul het contactformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Wil je meer info?
Hoi, heb je een vraag over onze honden of eventuele nesten, stuur ons dan een berichtje!