Geboorte Outlander pups

7 pups,

1 teefje en 6 reutjes. Het vrouwtje was erg klein en had hulp nodig bij het opstarten, maar het gaat goed met haar! We houden haar voorlopig extra in de gaten. Feia is nog steeds niet helemaal op haar gemak en moe, maar probeert te slapen terwijl ze haar baby’s veilig en warm houdt. We hadden een stil geboren pup, het was een mooie pup, waarschijnlijk verstikt in het geboortekanaal, bellen uit het neusje wat voor ons deze indicatie gaf. We hebben echt geprobeerd het te recupereren, maar het baatte niet.

Bedankt Bertha voor het assisteren bij de geboorte!


Updates:

  • Helaas is het teefje overleden.

  • Er zijn geen pups beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Wil je meer info?
Hoi, heb je een vraag over onze honden of eventuele nesten, stuur ons dan een berichtje!