Foppe is helemaal hoteldebotel

op zijn zus wel te verstaan. Dus vanmiddag maar even naar de dierenarts om te kijken hoe ver Feia is door middel van een progesterontest. Feia is anders loops dan normaal…. ook eerder loops geworden dus we willen geen risico nemen. Als ik Foppe moet geloven dan is ze al zo ver en hebben wij het begin van haar loopsheid gemist. Dat zou heel goed kunnen omdat ik die week niet zo goed begonnen ben en mijn gedachte niet bij een eventueel te vroeg geworden loopse teef had. Feia is namelijk een dame van de klok. Altijd 7 maanden en 2 weken. Nu dus 7 maanden…

Wordt vervolgt…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Wil je meer info?
Hoi, heb je een vraag over onze honden of eventuele nesten, stuur ons dan een berichtje!